Pamflet

Ana-Liza Etapei | 5 aprilie 2017 | Go Whist!

#Ana-Liza Etapei

Targu Mures – Targu Jiu 0-0

Timisoara – Chiajna 0-0

 

Campionatul national de whist, faza pe retrogradare, a ajuns la etapa 4. Au fost 4 ceasuri rele pentru echipele care au jucat marti. Iar pentru cei care s-au uitat la cele doua meciuri au fost 4 ceasuri pierdute. In goana lor disperata dupa gol, toate cele 4 echipe au mers… in gol.

Etapa a inceput cu derby-ul din Cupa Oraselor-Targuri: Targu Mures – Targu Jiu s-a terminat 0-0. Daca chiar o fi inceput.

Avand ca model jocul de whist, unde toata lumea joaca la zero, baietii de prin targurile Ligii lui Gino si-au aratat si ei valoarea. Zero-zero.

Si cum Banatu-i fruncea, Recasul Timisoara s-a incapatanat sa demonstreze ca meciul pe care l-a organizat ea nu era cu nimic mai prejos. Practic, nici nu avea cum. Dar teoretic, da!

Popa si Alexa i-au aratat profesorului Pustai cat de inutila e matematica lui in fotbal: La Timisoara – Chiajna s-a marcat un numar dublu de goluri. Cu acelasi rezultat. Zero-zero.

Ca de obicei, Christoph Daum a facut turul stadioanelor. Chiar si returul. A ajuns si la play-out. Dupa modelul nemtesc brevetat de Beckenbauer la mondialul din 2006, Daum a urmarit si cate doua meciuri din aceeasi zi. Dar nu de la fata locului. Locurile nu aveau fata de asa ceva.

Daum a fost dezamagit de ce a vazut: „Was ist lost? Pai, acum eu ce ma fac? Nu aveam destule probleme cu lotul la nationala? Scheisse! Eu pe cine mai convoc? Imi placea sa aleg intre Tatarusanu, Panilimon si Lung ca sa-l oftic pe Nita, dar uite ca mai sunt portari care apara perfect. Ii voi lua pe ei cu PO-LO-NI-A!”

In final, va invit sa alegeti golul etapei. Ca sa nu se simta vreun jucator nedreptatit, nu am creat un sondaj. Scrieti marcatorul preferat la comentarii.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply