Uncategorized

Bătaie de joga

CFR Cluj a inventat sarutul lui Iuda din fotbalul romanesc. Jura-i credinta eterna antrenorului tau si infinge-i instant cutitul in spate! Au fost atatia Ferguson de Romania ca sefii de la CFR le-au pierdut numarul. Nu le-au pierdut insa si numarul de telefon. La nevoie, unii se intorc, „tentati de o noua provocare”, varianta moderna a declaratiilor date cu capul sus prin care accepti orice compromis pe care il vei face cu capul jos.

Felul in care i-au facut felul lui Edi Iordanescu sfideaza tot ce are legatura cu profesionalismul: performanta, contractele, continuitatea, bunul-simt si – desertul! – profesionalismul insusi. Normal ca oamenii de acolo pretind ca exact politica asta aduce performanta lor, dar azi nu e 1 aprilie sa credem orice.

Daca exista profesionalismul absolut, citat si recitat, nu le mai intra si cuvantul „insolventa” in vocabular. O echipa cu 3 participari in grupele Champions League plus milioanele facute pe transferuri nu se putea rataci intr-un campionat al Romaniei, lovit in ultimii ani de complexul castelelor de nisip. CFR si-a dat autogol ca toate celelalte Urziceni, Dinamo, Rapid, Vaslui, Timisoara, bla-bla FC SA. Doar ca acum a mai bagat o fisa.

Pentru odihna tastaturii, azi nu avem nicio vorba pentru Toni Conceicao. Dar ii va veni si lui din nou randul pentru o bataie de joga. Pe loc repaus!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply c c iulie 27, 2018 at 12:26 pm

  Mestere, cand te ai apucat sa scrii te-ai informat, nu edi a fost dat afara ci gasca lui copilu, pt gainarii, mai exact smecherasul care s-a dus sa petreaca in brazilia pe banii clubului si s-a intors cu un jucator care abia a facut fata in liga 3 la o echipa care nu avea obiectiv, o echipa menita sa faca tranzitia copiilor de la juniorat la seniori.

  • Reply Bogdan Hofbauer iulie 27, 2018 at 1:13 pm

   Bravo, maestre informat! Edi nu a fost dat afara, e acolo. Stai linistit! 🙂

 • Reply c c iulie 27, 2018 at 12:29 pm

  Edi a ales sa fie solidar cu cel care l-a adus la club.

 • Leave a Reply