Parerea mea, www.sport.ro

Silicoane, botox, ochi de sticla. Frankenstein FCSB esueaza pe masa de operatie

Medicii care fac operatii estetice nu au nicio scuza daca le lipseste meciul FCSB – Botosani din biblioteca video. Bogdan Andone si-a dus cercetarile la apogeu, iar asta e meciul in care le-a pus si in practica. Rar iti este dat sa vezi atatea experimente inghesuite in 90 de minute. Rezultatul s-a vazut, dar cui ii mai pasa de rezultate? 


Psihologii sunt invitati sa cerceteze reactia lui Salomao, prima oara titular la FCSB, dar si prima oara in viata lui fundas stanga. Improvizatii s-au mai vazut, dar lasat in linistea unei muzici pe care doar el o auzea, Andone simtea ca poate mai mult. Poate orice. L-a mutat pe Salomao. L-a intors pe Balasa, l-a sucit pe Filip.

Postul de fundas stanga la FCSB a ajuns camera de carcera. Acum pedepsitii nu se mai trimit la canal ca in vremurile comuniste, sunt pusi sa joace fundasi stanga la FCSB. Deci daca vrei tratament, hai dupa blocuri!

Orice schimbare facuta de Andone la FCSB aducea tot felul de permutari, realizabile, de ce nu? la jocurile pe consola, dar imposibil de pus in practica pe un teren pe care joaca, totusi, oameni. Haosul din aparare, presarat cu goluri primite, a urcat si in atac, unde Coman si Tanase nu mai intelegeau de unde trebuie sa astepte pasele.

Da, Andone poate fi criticat pana la un punct, de la un punct e vina conducerii clubului, care nu reuseste in nicio vara sa inteleaga ca nu poti sa ceri tot de la echipa asta, care pur si simplu nu are o piesa. Bogdan Andone este sansa pe care o are Becali prin care poate sa inteleaga unde poate ajunge absurdul situatiei.

Dar sunt curios daca Andone, in fata oglinzii, dupa meci, avea puterea sa spuna: „Mai bine nu se putea”. Candva pacientii, dupa diverse accidente, ajungeau la doctorul care le repara corpul prin operatii estetice. In timp, am ajuns sa vedem esecurile pacientilor Barbie, rezultate din damblaua unor medici, unul vinsandu-se Einstein, altul Frankenstein, care uita de corpul omenesec si devine designer de organe umane.

FCSB era echipa frumoasa, care avea si ea o problema, fundasul stanga. O problema. Una! A intrat in clinica si s-a trezit cu silicoane, botox, ochi de sticla, organe amputate si pierce-uri peste tot. Sanatate!





Previous Post Next Post

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply fanSimona august 14, 2019 at 9:13 am

    Problema grava este ca la FCSB de o lunga perioadă cel care dictează antrenorului ,care ar trebui sa fie precum un „chirurg-sef” la echipă, este patronul.Nu putem contesta ca Becali a dobândit o oarecare cunoaștere a fenomenului din fotbal , însă el nu are și nu va avea niciodată experienta profesională pe care un antrenor profesionist o dobândește în multi ani petrecuti oe terenurile de fotbal ca jucător profesionist călit in confruntări grele, în antrenamente epuizante, conduse de antrenori de top, și apoi trecuti prin scoli și cursuri de antrenori UEFA. Problema și mai dificila este ca fotbalul românesc actual nu prea mai dispune de antrenori de mare valoare cu o autoritate incontestabilă.Totusi Becali va trebui sa opteze pentru unul din vechea gardă (Lăcătuș, Ilie Dumitrescu, Iordanescu-senior, poate chiar Lucescu-senior) sau unul din mai noua gardă (Sumudica, Iordanescu-junior). Plecarea de la echipa a lui MM Stoica,care era omul de legătură al lui Becali în sânul echipei, ca și eventuala necalificare în grupele Ligii Europei va trebui sa accelereze o schimbare drastică de strategie la Becali care va fi fortat sa inteleaga ca asa cum gestionează el echipa nu mai merge și că trebuie să se alinieze cu metodele de management general acceptate în fotbal.

  • Leave a Reply