www.sport.ro

Eu vara nu joc

Parca toate s-au nimerit prost vara asta. A inceput mondialul. S-a terminat mondialul. A inceput si campionatul nostru. Au inceput si cupele europene. Parca toate ni se intampla numai noua.

Si parca si UEFA asta ne uraste. A inventat sistemul asta de tragere la sorti in care nu trebuie sa te temi de un singur adversar. Esti incoltit de doua-trei echipe, toate par grele si zici ca sunt in stare sa se uneasca intre ele ca sa te bata cand ti-o veni randul sa joci. Nu mintim pe nimeni, echipele noastre din Europa arata rau. Poate cu exceptia CFR.

Steaua, FCSB, indiferent cum s-ar numi, zici ca are contract sa piarda an de an cu Astra, desi Astra arata mai rau de la an la an. Noroc ca stelistii se descurca mai bine in Europa.

Viitorul a continuat cu Calarasiul starea bezmetica pe care am vazut-o si nu am inteles-o in dubla cu Luxemburg. Dar Viitorul va continua vizita in Tarile de Jos si tot ce speram e sa nu stearga pe jos olandezii de la Vitese cu fostii nostri campioni. Cati mai sunt campioni dintre ei…

Craiova, orice am zice, a ales prost. I-a dat Baluta si Gustavo si l-a lasat pe Mitrita sa se lupte cu morile de vant. Oltenii au o scuza. Au luat bani frumosi pe jucatori. Si mai au una. Dupa Milan anul trecut, anul asta au dat de Leipzig, o echipa atat de puternica incat o eliminare din Europa nu va arata a catastrofa. E posibil sa se vada doar dezorganizarea.

Am lasat la urma CFR pentru ca acel 1-1 cu Botosani are circumstante atenuante. Vine dupa 1-0 cu Craiova in Supercupa si aduce cumva aminte ca anul trecut CFR a inceput la fel, 1-1 cu Botosani, si a iesit campioana. Totusi sezonul trecut nu a ajuns in Champions League, se repeta si istoria asta?

Mai ciudata mi se pare pretentia celor 4 echipe romanesti din Europa ca in primele etape din campionat sa nu joace intre ele. De bine ce s-au evitat, nici una nu a reusit sa castige la debut.

O concluzie? Avem o etapa, 14 echipe si 11 goluri. Normal ca pe primul loc s-a nimerit sa fie Dinamo, cu un golaveraj, 2-1, cu care Mediasul se rusineaza sa se declare lider. Asta e ce avem. Ce nu avem e VAR-ul. Si parca nici vara nu e a noastra.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply