www.sport.ro

Plasa lui Andone

Andone striga “Hotii!” A preluat sloganul demodat al tribunelor frustrate de arbitri ca sa justifice cumva dezordinea in care a ajuns Dinamo.

Cel putin partea care i se reproseaza lui – rezultatele. E drept ca Dinamo a fost nedreptatita pentru al doilea meci la rand de arbitri. O karma intoarsa poate din vremurile in care pentru linistea si trofeele lui Dinamo, Borcea se lauda ca el controla tot, chiar si vantul. Dar Borcea e departe si, sincer, Andone nici nu ar vrea sa fie prea aproape de el in perioada asta.

Arbitri, jucatori, conducere – unde te intorci, gasesti pe cineva care ii incurca planurile lui Andone. Dar putem numi cu adevarat “planuri” ce am vazut lunile astea la Dinamo? Si daca le avansam la eticheta de “planuri” sunt ele cu adevarat ale lui Andone?

Andone e vinovat insa ca a picat in plasa lui Negoita. A acceptat o situatie de compromis, dar a anuntat ca se bate la titlu. Se mintea singur ca echipa se va descurca desi a pierdut aproape toata apararea de anul trecut. Printr-o potrivire a planetelor, a stelelor, printr-o nepotrivire de caracter, s-a stricat si singurul dinamovist mai de Doamne-ajuta din acest sezon, Gnohere. Sa ma ierte Rotariu, ca nu m-am referit la el, desi are si el un inceput de campionat remarcabil.

 Luptatorul de pe vremuri, omul care a infruntat clanul Ceausescu inainte de Revolutie, Andone, se bate acum cu o sabie de lemn, fara vreo sansa de supravietuire. Nu s-a nascut inca antrenorul care sa reziste impotriva fanilor cand n-are rezultate. Andone a ajuns la o serie de 7 meciuri cu o singura victorie, serie care aminteste de epoca in care a preluat-o pe Dinamo de la Dinu, in 2003. Pana sa o puna Andone pe picioare, Dinamo a jucat atunci 7 meciuri fara sa castige nimic si dinamovistii au fost nevoiti sa suporte rusinosul apelativ de “agenti 007”.

Curios e ca acum Negoita e de partea lui Andone. El tot pe arbitri da vina. Dar oare cum ar fi fost daca Negoita era la fel de aproape si de Rednic? Si de ce n-a fost bun Rednic si e bun Andone?

 

N.B. Articol apărut pe 2 octombrie 2016, pe www.sport.ro, după o nouă înfrângere a lui Dinamo, 1-2 la Botoșani.

http://www.sport.ro/liga-1/andone-pacalit-in-plasa-lui-negoita-bogdan-hofbauer-despre-criza-de-la-dinamo.html

 

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply